01 febrero 2007

Segunda repetición (conocida) de la A.T.

Jueves 1 de febrero

No se exactamente la fecha en que se ha realizado...
Adjunto el texto del correo que me ha llegado de uno de los miembros de la cordada (Isaac).
Ojo al dato...primera "vía clásica" y con tres friends por material.
¡Felicidades por la repetición!

"Sobre arqueologia mediterranea, vam fer el tram del 310m, que són uns 190m de horitzontal i 120 o així de vertical. Per ahí vam agafar una ressenya i diguem que va ser la primera clàssica que vam fer. Força bé. Facileta. L' unic lloc una mica especial es la reunió 7, ja que el que bé de segon si cau es pega un bon viatge, en el nostre cas pq tenim poc material per equipar. Pero en si no cal gaire. Anavem amb 3 friends, un del 1, 2 i 3. Però si tens més millor. Per la resta, tot molt bé, vam començar tard i s' ens va fer fosc. Per sort portavem frontals. No se, el grau es bastant continuat i facilet."

2 comentarios:

  1. Hola, soc Isaac, la data que la vam fer va ser el 27/01/2007. Teòricament anava a fer mal dia, però vam tenir un dia collonut. Feia calor, anavem amb samarreta tota la cordada, menys al final, que va caure la nit i feia més rasca. La ressenya que hi ha publicada és perfecte, tot i que també et vas trobant cosetes per el mig, rollo psicològic, però que ajuda. En definitiva molt maca, ens va agradar molt.

    ResponderEliminar
  2. Joderrr... a ver si voy ha hacerla de una "fruta" vez... de aqui a unos días hablo con el fisio y a ver que me dice...

    A MUUUEEERTTEEEEEEEEEEEEE....!!!!!

    ResponderEliminar

¿como lo ves?